diumenge, 6 de març del 2011

24-FEBRER-2011 educació socioemocional

Hem començat la classe amb la generositat de na Pilar, una companya que ens ha ensenyat que totes som importants en el grup, totes formem part del grup i si alguna falta el grup no està complert, tot això a través d'un puzzle que ha dissenyat ella mateixa.
Desprès, na Cris ens ha donat a totes un “contracte d'aprenentatge”, a on es definien les actituds que cal trobar per tal de ser un grup cohesionat i amb compromís.
Totes les que estavem disposades a firmar-lo ho hem fet, les que companyes que necessitaven una reflexió, tindran el temps que calgui per sentir-se segures de fer-ho.
Estem veient aquesta assignatura desde un punt de vista que mai s'ha apropat tant, com en aquesta, al títol literal de l'assignatura, és a dir, educació socioemocional. Aprendrem des de la propa experiència, no hi ha forma més rica de fer-ho.
La Mercè ens ha preparat un power amb totes les actituds (incloses en el contracte) que entre totes, hem cregut necessàries, i que ja vaig anomenar en la sessió anterior. El powerpoint ha sigut fet amb molta cura, ha queda't fantàstic. El podeu veure en el http://sentintaflordepell.blogspot.com/ , que és el bloc que hem creat a l'assignatura, per tal de posar-hi tots els treballs i temes interessants que ens anem trobant pel camí.
Desprès hem vist un altre power, molt més senzill que l'anterior, però molt personal, ja que he gravat a quatre amics, entre ells el meu company, a on m'han narrat els seus sentiments, de l'abans, el durant i el desprès de ser pares. De tots ells vull dir que són pares i persones compromeses amb la paternitat i que gaudeixen d'ella, no deixant-se perdre un segon d'aquesta increible experiència.
Si els meus coneixements tecnologics m'ho permeten, interentaré mostrar-lo més endavant, si més no algun boci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada